کمیسیون بینالمللی حقوق زنان و مردان همجنسگرا (ایگلهِرک) جزوهی «چگونه با تهدیدات اینترنتی مقابله کنیم» را پس از تحقیق و مطالعه در این زمینه ویژه دگرباشان جنسی ایرانی تالیف و منتشر کرد. نسخه به روز شده این جزوه در ۳۶ صفحه حاوی مطالبی سودمند جهت آشنا کردن کاربران اینترنت در ایران با مفاهیم و نیازهای اولیه برای بالابردن امنیت و محافظت از اطلاعات شخصی خود تهیه شده است. این متن به کاربران ایرانی کمک خواهد کرد تا بدانند چه خطراتی امنیت آنها را تهدید میکند و با بخشی از راه حلهای آن آشنا شوند. جزوه پیشرو یکی از آثار منتشر شده توسط کمیسیون به زبان فارسی است و در این جزوه تلاش شده است تا دگرباشان جنسی بتوانند راهنماییهای لازم را درباره تهدیدات اینترنتی دریافت کنند.
این جزوه راهنما، موضوعات پرکاربردی را پوشش میدهد که شامل بر این موارد میشوند: توجه به امنیت در استفاده از کامپیوتر، نصب ضد ویروس و فایروال، اطمینان از سلامت نرمافزارهایی که نصب میشوند، استفاده از Microsoft Security Essentials ، نگهداری از اطلاعات و فایلهای مهم، پاک شدن فایلها و اطلاعات افراد، خطر استفاده از تلفن همراه هوشمند و وسایل تصویر و صدابرداری، استفاده از حساب کاربری مخصوص به خود در ویندوز، امنیت در استفاده از اینترنت، چت کردن و استفاده از Messengerها، محافظت از اطلاعات شخصی، سایتها و سرقت گذرواژهها، سایتهای اجتماعی، استفاده از شبکههای پرکاربرد.
کمیسیون ایگلهرک این جزوه را برای خاطر نشان کردن استفاده درست از نرمافزارهای سالم و استفاده از ضد ویروسهای معتبر و معتمد پیش روی همگان قرار میدهد. همچنین لزوم ذخیره و نگهداری اطلاعات مهم و شخصی روی یک حافظه خارجی را برای دگرباشان جنسی توصیه میکند. استفاده از تغییردهندههای IP برای مخفی ماندن IP در استفاده از اینترنت برای دگرباشان جنسی اهمیت بسزایی دارد. همچنین دگرباشان جنسی را نسبت به مسائل و خطرات اطلاعات شخصیشان که در اینترنت در سایتهای اجتماعی قرار میدهند آگاه میسازد و توصیههایی را برای ایشان به همراه دارد.